Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Pa reci mi - zar nisu jestive? Vesele bokserice s motivom hrskavih krumpirića, zrelog avokada i ljute papričice garantirano će probuditi želju za životom. Udobne su, savršeno krojene i izrađene od kvalitetnih materijala pa ih nećete htjeti skinuti na kraju dana. Da stvar bude gora, ovdje će svoje mjesto naći i ljubitelji životinja, prirode i b...

Pa reci mi - zar nisu jestive? Vesele bokserice s motivom hrskavih krumpirića, zrelog avokada i ljute papričice garantirano će probuditi želju za životom. Udobne su, savršeno krojene i izrađene od kvalitetnih materijala pa ih nećete htjeti skinuti na kraju dana. Da stvar bude gora, ovdje će svoje mjesto naći i ljubitelji životinja, prirode i božićnih blagdana , pa čak i ljudi kojima srce kuca za neobičan hobi i sport.

Kako odabrati muške bokserice

Muški boksači pobjeđuju na svim poljima. Glavni razlog je njihov kroj koji laska muškoj figuri i zahvaljujući kojem se bokserice ne skupljaju te se mogu nositi i ispod uskih hlača. A što je s duljinom gaćica? Općenito, što su vam bedra razvijenija, to kraće hlače možete odabrati. Pogledajte češke bokserice Horsefeathers ili šarene bokserice 69SLAM. Još niste čuli za njih? Svjetski poznati brend ženskog i muškog donjeg rublja, kupaćih kostima i dodataka rođen je na Baliju, raju surfera, sunca i dobrog raspoloženja.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-25z 25 stavke
1-25z 25 stavke