120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Priuštite si toplu kupku uz svijeće i odmah se ušuškajte u ženski pamučni kućni ogrtač koji će duge zimske večeri učiniti podnošljivijima. Topli ogrtači s kapuljačom ili šal ovratnikom primit će vas u svoje tople ruke i neće vas pustiti. Planirate li nešto posebno za večer? Uvucite se u zavodljivi ogrtač koji vas obavija satenom i čipkom i gleda...

Priuštite si toplu kupku uz svijeće i odmah se ušuškajte u ženski pamučni kućni ogrtač koji će duge zimske večeri učiniti podnošljivijima. Topli ogrtači s kapuljačom ili šal ovratnikom primit će vas u svoje tople ruke i neće vas pustiti. Planirate li nešto posebno za večer? Uvucite se u zavodljivi ogrtač koji vas obavija satenom i čipkom i gledajte kako blistaju oči vašeg partnera.

Kvalitetno donje rublje je temelj

Nekima je dovoljan udoban kućni ogrtač, dok su drugima kvalitetna pidžama i donje rublje neprihvatljivi. Pri odabiru vodite računa o načinu obrade, kroju i korištenim materijalima. Prikladan izbor je posteljina izrađena od prirodnih tkanina poput pamuka, bambusovih vlakana ili modala. Često se koriste u kombinaciji s elastanom ili poliesterom koji povećavaju otpornost, produžuju vijek trajanja i povećavaju elastičnost odjeće. Gaćice klasičnog kroja i udoban grudnjakpogodni su za svakodnevno nošenje, dok su udobne gaćiceidealne za spavanje.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-22z 22 stavke
1-22z 22 stavke