Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Bijelo donje rublje je klasik koji ima počasno mjesto u svakom ormaru. Djeluje vrlo svježe, ukusno i gotovo se ne vidi ispod svijetle odjeće. Žene posebno cijene čisto bijele kamizole i gaćicekoje lako nose ispod prozirnih haljina ili bijele grudnjake s čipkom koji izgledaju nježno i romantično. Ne zaostaju ni gospoda – no imajte na umu da bi b...

Bijelo donje rublje je klasik koji ima počasno mjesto u svakom ormaru. Djeluje vrlo svježe, ukusno i gotovo se ne vidi ispod svijetle odjeće. Žene posebno cijene čisto bijele kamizole i gaćicekoje lako nose ispod prozirnih haljina ili bijele grudnjake s čipkom koji izgledaju nježno i romantično. Ne zaostaju ni gospoda – no imajte na umu da bi bijele gaćice i bokserice ostale uistinu bijele potrebno ih je paziti. 

Osnova je kvalitetan materijal

Da bismo se osjećali ugodno, ne smijemo se nigdje gristi, ogrebati i proučavati. Osnova donjeg rublja je tako kvalitetan i ugodan na dodir materijalkoji ne iritira kožu. Prirodni materijali poput pamuka, bambusovih vlakana ili modala prikladni su za svakodnevno nošenje. Popularne su i kombinacije prirodnih materijala s drugim vlaknima, najčešće s elastinom ili poliesterom. Time se poboljšava otpornost, produljuje vijek trajanja i povećava elastičnost rublja, što dovodi do veće udobnosti nošenja.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 167 stavke
po stranici
1-30z 167 stavke