Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Želite svojoj djeci kupiti kvalitetno donje rubljekoje vam neće smetati u novčaniku? Potražite povoljne pakete dječje odjeće i posteljine. Kod nas možete kupiti donje rublje za djevojčice i dječake po akcijskim cijenama. Inspirirajte se ponudom gaćica za djevojčice, gaćica za dječake, kratkih hlačica i bokserica. Tu su i čarape za svakodnevno no...

Želite svojoj djeci kupiti kvalitetno donje rubljekoje vam neće smetati u novčaniku? Potražite povoljne pakete dječje odjeće i posteljine. Kod nas možete kupiti donje rublje za djevojčice i dječake po akcijskim cijenama. Inspirirajte se ponudom gaćica za djevojčice, gaćica za dječake, kratkih hlačica i bokserica. Tu su i čarape za svakodnevno nošenje ili čarape za sportske aktivnosti.

Što je akcijski paket dječjeg donjeg rublja

Želite li svojoj djeci kupiti novo donje rublje i pritom uštedjeti novac, potražite zgodna pakiranja. U njima ćete pronaći više od jednog komada donjeg rublja, odnosno donje rublje u različitim varijantama. Obično su to prikladna pakiranja dječjih čarapa u kojima se nalaze čarape različitih boja i dezena. Na isti način dostupna su i prigodna pakiranja gaćica za djevojčice ili bokserica za dječake itd. Prednost je što će vas paket koštati manje novca u odnosu na kupnju pojedinačnih komada. To se zove pametna kupovina.

Na što obratiti pozornost pri odabiru dječjeg donjeg rublja

Prilikom odabira donjeg rublja za djecu pripazite na kvalitetu materijala i točnu veličinu. Donje rublje je najbliže tijelu, stoga bi trebalo biti udobno uz kožu. Sigurna oklada je pamučno donje rublje ili pamuk u kombinaciji s elastinom koji mu daje fleksibilnost. Donje rublje ne smije ograničavati kretanje djece. Istodobno, moraju savršeno upijati i odvoditi znoj s tijela.

Donje rublje razigranog dizajna koje će djeca obožavati

Djeca vole vesele boje i razigrane slike. Originalne komade donjeg rublja možete pronaći ne samo u akcijskim i sniženim paketima. Razveselite svoju djecu čarapama sa životinjama ili gaćicama ili gaćicama s likovima iz bajki. Za dječake ćete uspjeti s printom strip junaka, za djevojčice s Mickey Mouseom i Minnie. Tražite li češko donje rublje za djecu, potražite brendove kao što su Voxx, Lonka, Styx i drugi.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 114 stavke
po stranici
1-30z 114 stavke