Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Zahvaljujući akciji dječje odjeće, odabrane komade možete kupiti po atraktivnim cijenama. Popusti na dječju odjeću idu i do 80%. Čarape, gaćice, gaćice, gaćice ili bokserice možete kupiti po atraktivnoj cijeni. Razveselite svoju djecu donjim rubljem u jarkim bojama. A što će im izmamiti pravi osmijeh na lice? Donje rublje s veselim printom. Što ...

Zahvaljujući akciji dječje odjeće, odabrane komade možete kupiti po atraktivnim cijenama. Popusti na dječju odjeću idu i do 80%. Čarape, gaćice, gaćice, gaćice ili bokserice možete kupiti po atraktivnoj cijeni. Razveselite svoju djecu donjim rubljem u jarkim bojama. A što će im izmamiti pravi osmijeh na lice? Donje rublje s veselim printom. Što kažete na životinje, likove iz bajki ili stripova?

Prodaja dječje robe

Koja sniženja dječje odjeće možete izabrati? Za dječake smo pripremili kratke hlače, bokserice i gaćice u klasičnom monokromatskom dizajnu, ali i sa stiliziranim printevima. Što kažete na pruge, karo, palice ili Paw Patrol? Za djevojčice su dostupne pamučne gaćice sa slikama Minnie, lutke Barbie ili životinjskim printom. Čarape za dječake i djevojčice dostupne su u visokim i varijantama do gležnja. Možete birati između sportskog i klasičnog dizajna. Čak i čarape imaju razigran i ugodan dizajn.

Na što treba paziti pri odabiru

Prilikom odabira jeftinogdječjeg donjeg rublja i odjeće obratite pažnju na materijale izrade, krojeve i pravu veličinu. Čarape ne smiju biti smotane, ali istovremeno mora biti dovoljno mjesta za prste. Gležanj se u njima ne smije gušiti. Za bokserice i gaćice za dječake potražite tkanu elastiku koja je udobna, ne gura i drži donje rublje na mjestu. Djevojačke gaćice ne smiju trljati preponski dio noge. Završetak gumicom ne smije izazvati modrice. Birajte donje rublje koje je izrađeno uglavnom od pamuka ili od pamuka i elastina koji mu daje fleksibilnost. Osjetljiva bebina koža osjeća se sretno u ovim materijalima.

Što su paketi s popustom

Ako želite povoljno kupiti dječju odjeću, zanimat će vassniženi paketi donjeg rublja. U pakiranju ćete obično naći tri ili više komada koji su ili isti ili se međusobno razlikuju po dizajnu. Kupnja donjeg rublja u sniženom kompletu koštat će vas manje nego kupnja jednog po jednog

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 194 stavke
po stranici
1-30z 194 stavke