Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Obično donje rublje bez tiska je klasik koji ima počasno mjesto u svakom ormaru. Izgleda ukusno, samo se ne ističe i može se kombinirati kako želite. Žene će posebno cijeniti jednobojne gaćice bez printa i nevidljive majicebez rukava koje bezbrižno mogu nositi ispod prozirnih haljina ili košulja. No ni muškarci ne bi trebali zaostati - jednosta...

Obično donje rublje bez tiska je klasik koji ima počasno mjesto u svakom ormaru. Izgleda ukusno, samo se ne ističe i može se kombinirati kako želite. Žene će posebno cijeniti jednobojne gaćice bez printa i nevidljive majicebez rukava koje bezbrižno mogu nositi ispod prozirnih haljina ili košulja. No ni muškarci ne bi trebali zaostati - jednostavne majice bez rukava, kratke hlače i bokserice bez printa izgledaju elegantno i stoga su savršene za posebne prilike.

Osnova je kvalitetan materijal

Da bismo se osjećali ugodno, ne smijemo se nigdje gristi, ogrebati i proučavati. Osnova donjeg rublja, ali i muških i ženskih čarapaje kvalitetan i na dodir ugodan materijal koji ne iritira kožu. Prirodni materijali poput pamuka, bambusovih vlakana ili modala prikladni su za svakodnevno nošenje. Popularna je i kombinacija prirodnih materijala s elastinom ili poliesterom. Time se poboljšava otpornost, produljuje vijek trajanja i povećava elastičnost rublja, što dovodi do veće udobnosti nošenja.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 391 stavke
po stranici
1-30z 391 stavke