Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Jednobojno donje rublje bez tiska osnova je svake garderobe. Izgleda ukusno, samo se ne ističe i može se kombinirati kako želite. Posebno ćete to cijeniti ako često nosite svečanu odjeću ili čak odijelo - tada su obične čarape i jednostavna, gotovo nevidljiva majicabez rukava koju nosite ispod prozirne košulje prijeko potrebne. No, u ormaru bis...

Jednobojno donje rublje bez tiska osnova je svake garderobe. Izgleda ukusno, samo se ne ističe i može se kombinirati kako želite. Posebno ćete to cijeniti ako često nosite svečanu odjeću ili čak odijelo - tada su obične čarape i jednostavna, gotovo nevidljiva majicabez rukava koju nosite ispod prozirne košulje prijeko potrebne. No, u ormaru biste trebali imati i kratke hlače bez tiska i bokserice koje izgledaju elegantno i stoga su savršene za posebne prilike. 

Osnova je kvalitetan materijal

Da biste se osjećali ugodno, ne smijete se nigdje gristi, grebati i proučavati. Osnova donjeg rublja je tako kvalitetan i na dodir ugodan materijal koji ne iritira kožu. Kratke hlače, bokserice i čarape od prirodnih materijala poput pamuka, bambusovih vlakana ili modala prikladne su za svakodnevno nošenje. Popularna je i kombinacija prirodnih materijala s elastinom ili poliesterom. Njihovi dodaci poboljšavaju otpornost, produljuju vijek trajanja i povećavaju elastičnost rublja, što dovodi do veće udobnosti nošenja.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 108 stavke
po stranici
1-30z 108 stavke