Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Menstrualne gaćice spadaju među ekološka pomagala za menstruaciju. Jedinstveni su po svom kroju, obradi i, iznad svega, upijajućem sloju koji može izdržati razdoblja različite čvrstoće. Upojni sloj osigurava da tekućina ne curi tamo gdje ne bi trebala. Ovaj uređaj će vam pomoći da se osjećate ugodno i sigurno tijekom menstruacije. Bez mirisa i n...

Menstrualne gaćice spadaju među ekološka pomagala za menstruaciju. Jedinstveni su po svom kroju, obradi i, iznad svega, upijajućem sloju koji može izdržati razdoblja različite čvrstoće. Upojni sloj osigurava da tekućina ne curi tamo gdje ne bi trebala. Ovaj uređaj će vam pomoći da se osjećate ugodno i sigurno tijekom menstruacije. Bez mirisa i neugodnog osjećaja na koži.

Menstrualne gaćice za svaku ženu

Ovo pomagalo za menstruaciju možete koristiti kod svake jake menstruacije. Sve što trebate učiniti je odabrati prikladan dizajn. Nudimo menstrualne gaćice za slabe,obilne iumjerene menstruacije. Posebno poglavlje su menstrualne gaćice za spavanje koje imaju produženi upijajući sloj, tako da ne morate brinuti o nezgodama čak ni u ležećem položaju.


Gaćice su šivane od sintetičkih i prirodnih materijala. Među najčešće korištenim prirodnim materijalima su pamuk, bambus ili merino vuna. Možete birati između raznih dizajna gaćica. Hoćete li nositi bešavne gaćice za razdoblje, gaćice od čipke ili sportske gaćice za razdoblje? Što se tiče kroja, možete birati između nižeg i srednje visokog kroja, kao i menstrualne gaćice do struka. Poznate marke menstrualnih gaćica uključuju Love Luna i Meracus.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 87 stavke
po stranici
1-30z 87 stavke