120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 400.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Higijenska pomagala za menstruaciju spadaju u otpad koji značajno zagađuje naš planet. Ako vam je stalo do zdravog okoliša i želite smanjiti proizvodnju otpada, započnite s korištenjem menstrualnih gaćica tijekom menstruacije. Budući da se mogu prati, možete ih koristiti nekoliko godina. Odgovarajuće menstrualne gaćice biramo prema jačini menstr...

Higijenska pomagala za menstruaciju spadaju u otpad koji značajno zagađuje naš planet. Ako vam je stalo do zdravog okoliša i želite smanjiti proizvodnju otpada, započnite s korištenjem menstrualnih gaćica tijekom menstruacije. Budući da se mogu prati, možete ih koristiti nekoliko godina. Odgovarajuće menstrualne gaćice biramo prema jačini menstruacije. Menstrualne gaćice dostupne su za slabe, normalne i obilne menstruacije. Menstrualna pomagala (gaćice) za normalnu menstruaciju obično su prikladna za umjerene mjesečnice.

Ekološka pomagala za normalnu menstruaciju

Tijekom normalne mjesečnice možete nositi različite uređaje. Osim tampona i uložaka, postoje i ekološki prihvatljivija rješenja u obliku čašica ili menstrualnih gaćica. Tijelo svake žene drugačije reagira na menstruaciju. Neke žene ne mogu koristiti menstrualna pomagala koja se umeću, pa su menstrualne gaćice najprikladnije rješenje za njih. Nose se kao klasične gaćice. Imaju poseban upijajući sloj koji upija tekućinu. Osjetljiva koža ostaje suha. Zahvaljujući antibakterijskoj obradi materijala, nema neugodnog mirisa niti razmnožavanja bakterija. Trenutno su dostupne bešavne, sportske i čipkaste menstrualne gaćice. Posebna kategorija su menstrualne gaćice za noć, koje imaju produženi upijajući sloj koji će vas čuvati sigurnom čak i dok ležite dok spavate. Menstrualne gaćice u ponudi imaju brojni brendovi poput Love Luna ili Meracus.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-23z 23 stavke
1-23z 23 stavke