Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Udobnost je najvažnija pri odabiru dječjeg donjeg rublja. Stoga se usredotočite na pravu veličinu i kroj, ali i na kvalitetu materijala. Donje rublje za dječake trebao savršeno pristajati. Ne zaboravite da dječaci ne sjede neko vrijeme mirno, stoga dječje donje rublje treba biti posebno prozračno. Važno je da dovoljno upija znoj. Donje rublje z...

Udobnost je najvažnija pri odabiru dječjeg donjeg rublja. Stoga se usredotočite na pravu veličinu i kroj, ali i na kvalitetu materijala. Donje rublje za dječake trebao savršeno pristajati. Ne zaboravite da dječaci ne sjede neko vrijeme mirno, stoga dječje donje rublje treba biti posebno prozračno. Važno je da dovoljno upija znoj. Donje rublje za dječake dijeli se na gaćice, bokserice i bokserice. Ako je vaš dječačić prerastao pelene, a vi mu birate prvo donje rublje, počnite s gaćicama.

Što vrijedi znati o dječjim gaćicama?

Odabir donjeg rublja za djecu teži je od odabira ostalih komada odjeće. Donje rublje je u izravnom dodiru s kožom, stoga je prikladno odabrati materijal koji ne iritira kožu. Prilikom rezanja zapamtite da ne smije nigdje rezati. Elastične trake na gaćicama za dječake ne bi trebale stvarati modrice u struku, ali ni oko bokova. Zašto odabrati gaćice kao prvo donje rublje za dječake? Zato što će pomoći pri prijelazu s pelena na kahlicu. Najkvalitetnije gaćice za djecu su od pamuka ili mješavine pamuka i elastina. Pamuk je savršeno prozračan i savršeno upija znoj. Osim toga, to je prirodni materijal koji je hipoalergen. Djeca obično ne mare za materijal ili kroj. Mnogo ih više zanima dizajn. Ako želite usrećiti svog potomka, nabavite mu gaćice sa Spidermanom ili McQueenom. Dostupni su i popularni uzorci čarape i papuče.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-16z 16 stavke
1-16z 16 stavke