Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Također bismo se željeli uključiti i na neki način dati kupcima mogućnost da sami odluče žele li pridonijeti smanjenju ukupne upotrebe ambalažnog materijala.

U ovoj kategoriji pronaći ćete donje rublje koje imamo od dobavljača isporučeno u kutijama koje su izrađene od recikliranog papira, a istovremeno ih uvijek iznova koristimo. Odnosno, primim...

Također bismo se željeli uključiti i na neki način dati kupcima mogućnost da sami odluče žele li pridonijeti smanjenju ukupne upotrebe ambalažnog materijala.

U ovoj kategoriji pronaći ćete donje rublje koje imamo od dobavljača isporučeno u kutijama koje su izrađene od recikliranog papira, a istovremeno ih uvijek iznova koristimo. Odnosno, primimo robu, izvadimo je iz kutije, sakrijemo kutiju, a pri sljedećoj isporuci dobavljač ponovno vrati kutije, a mi ih uvijek iznova koristimo na taj način. 

Osim toga, STYX gaćice, koje se šivaju izravno u Češkoj, također se isporučuju u ovim kutijama, koje se uvijek iznova koriste, kako bi se smanjio materijal za pakiranje, koji je sve češći u današnjem svijetu.

Ako nam želite pomoći - u ovoj kategoriji možete naručiti donje rublje "BEZ AMBALAŽE" - što to točno znači?

Donje rublje neće biti pakirano u bilo kakvu ambalažu - plastičnu, limenu, papirnatu i sl., u najboljem slučaju na ambalaži možete pronaći "držač" zahvaljujući kojem rublje visi na našim policama, već je taj držač napravljen od recikliranog papira - stoga nastojimo koristiti što manje ambalaže i ambalažnog materijala kao takvog.

Na vama je kako ćete naručiti robu, ako naručite robu za osobno preuzimanje u jednoj od naših trgovina, tada možemo jamčiti da ćemo robu isporučiti u kutiji za višekratnu upotrebu, koju ćemo vratiti nazad skladište i korištenje u budućnosti. Vaša će vas roba stoga čekati izravno u trgovini, a neće biti u drugoj kutiji ili vrećici. Tako neće biti potrebe za dodatnim pakiranjem, što mi preferiramo :).

Druga opcija je naravno klasična narudžba, bilo na nekom od naših mjesta preuzimanja ili direktno na kućnu adresu, no tamo više nismo u mogućnosti poslati paket kompletno bez pakiranja, stoga je potrebno koristiti našu kutiju od reciklirani materijal - ali iu ovom slučaju mislit ćemo na najmanju moguću količinu ambalaže i poslat ćemo vam najmanju kutiju koju možemo pronaći :)

Imate li pitanja ili komentara o ovoj kategoriji ili možete smisliti načine poboljšanja naše usluge kako bismo se zajedno još više približili smanjenju broja pakiranja?

To je to - pošaljite mi e-poštu na lukas@trenyrkarna.cz i približimo se Zero Wasteu zajedno.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-11z 11 stavke
1-11z 11 stavke