120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 400.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Spavajte kao kuglica vate zahvaljujući dizajnerskoj posteljini češke marke Styx koja je izrađena od pamučnog satena. Riječ je o 100% prirodnom materijalu koji je vrlo mekan, prozračan i ugodan na dodir, što Vam jamči miran i nesmetan san. Ogromna prednost je kopčanje zipom zahvaljujući kojem će vam pospremanje kreveta biti stvar nekoliko minuta...

Spavajte kao kuglica vate zahvaljujući dizajnerskoj posteljini češke marke Styx koja je izrađena od pamučnog satena. Riječ je o 100% prirodnom materijalu koji je vrlo mekan, prozračan i ugodan na dodir, što Vam jamči miran i nesmetan san. Ogromna prednost je kopčanje zipom zahvaljujući kojem će vam pospremanje kreveta biti stvar nekoliko minuta.

Kvalitetna posteljina za kvalitetan san

Jeste li znali da na kvalitetu vašeg sna ne utječu samo madrac i posteljina, već i odjeća u kojoj svake večeri odlazite u krevet? Nije važno nosite li za spavanje udobne kratke hlače, pidžamu ili čak kućni ogrtač. Glavno je da vam spavaćica pruža dovoljno udobnosti i da vas nigdje ne gura. Odlučite se za širokiju odjeću bez nepotrebnih džepova, ukrasnih gumba i ostalih dizajnerskih elemenata koji vas mogu sputavati dok spavate. Pazite i na čarape – ako ih držite na nogama preko noći, pazite da vas ne uguše.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-5z 5 stavke
1-5z 5 stavke