Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Tražite donje rublje koje je ugodno na dodir i prikladno za osjetljivu ili alergičnu kožu? Isprobajte merino vunu koja za razliku od obične vune ne grize, ne grebe i ne smrdi. Doslovno će svatko pronaći nešto za sebe. I dok će se dame zaljubiti u izuzetno mekane gaćice i grudnjake, muškarci će cijeniti bokserice savršenog kroja, a sportaši neće...

Tražite donje rublje koje je ugodno na dodir i prikladno za osjetljivu ili alergičnu kožu? Isprobajte merino vunu koja za razliku od obične vune ne grize, ne grebe i ne smrdi. Doslovno će svatko pronaći nešto za sebe. I dok će se dame zaljubiti u izuzetno mekane gaćice i grudnjake, muškarci će cijeniti bokserice savršenog kroja, a sportaši neće ispustiti iz ruke funkcionalno donje rublje od 100% merino vune koje učinkovito odvaja znoj. 

Upoznajte merino vunu

Merino vuna je izuzetno fina vuna koju proizvode domaće ovce poznate kao merino. Proširila se iz Maroka u Australiju i Novi Zeland, gdje se suočava s različitim klimatskim uvjetima. Stoga ga od vremenskih nepogoda štiti flis od finih vunenih vlakana koji dobro propušta zrak za vrućih dana, dok savršeno izolira za hladnog vremena. Iz tog razloga, osim klasičnog donjeg rublja , od merino vune izrađuju se i ženski sportski grudnjaci i gaćicekoje, između ostalog, učinkovito upijaju znoj.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 34 stavke
po stranici
1-30z 34 stavke