Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Odjenite muško donje rublje koje kombinira sofisticirani dizajn s udobnim krojem. Neke komade možete uhvatiti uz super popust. Tako: Traži Štrumpfe! Traži! Kvalitetno donje rublje osnova je svakog muškog ormara. Ne pristajte na kompromis pri odabiru. Kladite se na provjerene materijale u koje će se vaša koža zaljubiti i provjerene brendove svjet...

Odjenite muško donje rublje koje kombinira sofisticirani dizajn s udobnim krojem. Neke komade možete uhvatiti uz super popust. Tako: Traži Štrumpfe! Traži! Kvalitetno donje rublje osnova je svakog muškog ormara. Ne pristajte na kompromis pri odabiru. Kladite se na provjerene materijale u koje će se vaša koža zaljubiti i provjerene brendove svjetskih i čeških imena. Imate li već u ladici donje rublje luksuznog brenda Calvin Klein?

Brand donje rublje za muškarce koji žele kvalitetu

Obično donje rublje, to je osnova. Možete ga nositi u svakoj prilici. Elegantan je, bezvremenski, diskretan i uvijek će učiniti da se osjećate kao profesionalac. Američki brend Tommy Hilfiger,primjerice, dizajnira upravo takvo donje rublje za muškarce. Ako više volite češko donje rublje, posegnite za mladim češkim brendom Nedeto, koji spada pod Trenýrkárna. U njenoj ponudi pronaći ćete prvenstveno jednobojne komade, odnosno jednobojno donje rublje sa suptilnim printom. No, u ponudi muškog donjeg rublja ima i veselih i razigranih komada. Primjerice, kratke hlače i bokserice marki Styx i Dedoles doista će vam se svidjeti.


Najudobnije donje rublje je od pamuka ili mješavine pamuka i elastina. Zahvaljujući elastinu, pamuk dobiva elastičnost, tako da se rublje savršeno prilagođava vašim oblicima. Pamuk je prirodni materijal koji je najugodniji vašoj koži.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 3188 stavke
po stranici
1-30z 3188 stavke