120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Jeste li ljubitelj MMA-a? Onda nikako ne smijete propustiti kratke hlače i bokserice iz limitirane edicije KTV u kojoj su sudjelovali češki brend Styx i sam Karlos the Terminator Vémola. Gaćice su izrađene od 100% pamuka, dok su bokserice stvorene za sport jer su izrađene od kombinacije pamuka, antibakterijskog modala i likre. Oba komada donjeg...

Jeste li ljubitelj MMA-a? Onda nikako ne smijete propustiti kratke hlače i bokserice iz limitirane edicije KTV u kojoj su sudjelovali češki brend Styx i sam Karlos the Terminator Vémola. Gaćice su izrađene od 100% pamuka, dok su bokserice stvorene za sport jer su izrađene od kombinacije pamuka, antibakterijskog modala i likre. Oba komada donjeg rublja ukrašena su tkanom gumom s logotipom Styx i KTV. KTV gaćice i bokserice upakirane su u posebnu VIP poklon kutiju kako i dolikuje.

Karlos Vémola nosi Styx donje rublje

Pravilno odabrano donje rublje pružit će vam osjećaj ugode, podići samopouzdanje i uz to zaraditi plus bodove kod vašeg partnera. Važno je odabrati odjeću odgovarajuće veličine i od kvalitetnih materijala koji su ugodni na dodir i ne iritiraju kožu. Odličan izbor je muško donje rublje Styx koje se u Češkoj uglavnom izrađuje od pamuka. Stoga ne čudi što je Karlos Vémola za svoj KTV merch odabrao gaćice i bokserice ovog češkog brenda.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-15z 15 stavke
1-15z 15 stavke