Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Kvalitetno i savršeno pristajajuće donje rublje pružit će vam samopouzdanje i osjećaj ženstvenosti koji će vas pratiti tijekom dana. Stoga klasično sintetičko donje rublje zamijenite ženskim gaćicama od merino vune koje su prozračne, antibakterijske i ugodne za svakodnevno nošenje i sport. Funkcionalno rublje i termo rublje od merino vune idea...

Kvalitetno i savršeno pristajajuće donje rublje pružit će vam samopouzdanje i osjećaj ženstvenosti koji će vas pratiti tijekom dana. Stoga klasično sintetičko donje rublje zamijenite ženskim gaćicama od merino vune koje su prozračne, antibakterijske i ugodne za svakodnevno nošenje i sport. Funkcionalno rublje i termo rublje od merino vune idealno je za cjelogodišnje bavljenje sportom jer ljeti hladi, a zimi ugodno grije. 

Dajte priliku rublju i odjeći od merino vune

Merino vuna je izuzetno fina vuna koju proizvodi pasmina domaćih ovaca Merino. Riječ je o potpuno prirodnom materijalu koji, za razliku od obične vune, ne grize i ne grebe, štoviše, nema mirisa i ima izvrsne termoregulacijske sposobnosti - dok ljeti hladi, zimi ugodno grije. Zbog toga se osim donjeg rublja za svakodnevno nošenje od merino vune izrađuje i žensko sportsko donje rublje i sportske gaćice.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-11z 11 stavke
1-11z 11 stavke