Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Svejedno idete li na trčanje, jogu ili vježbate u teretani, za svaki sport važna je udobna funkcionalna odjeća. Ovaj put, međutim, nećemo govoriti o sportskom grudnjaku, već o ženskim sportskim gaćicama kojih još uvijek nema u ormarima mnogih žena. Istovremeno vas štite od neugodnih uganuća i trenja. Učinkovito odvode znoj, prozračne su i djel...

Svejedno idete li na trčanje, jogu ili vježbate u teretani, za svaki sport važna je udobna funkcionalna odjeća. Ovaj put, međutim, nećemo govoriti o sportskom grudnjaku, već o ženskim sportskim gaćicama kojih još uvijek nema u ormarima mnogih žena. Istovremeno vas štite od neugodnih uganuća i trenja. Učinkovito odvode znoj, prozračne su i djeluju antibakterijski.  

Kako odabrati funkcionalne gaćice za sport?

Kojim god sportom da se bavite, idealan izbor je žensko sportsko donje rublje od merino vune ili pamuka koje je prozračno i antibakterijsko. Koji ćete kroj odabrati ovisi samo o vama i vašim preferencijama. Dostupni su pristojni grudnjaci i ženske sportske tange. Ako više volite gaćice s gaćicama, ali se bojite da će biti vidljive ispod uskih tajica, odaberite ženske gaćice bešavnog dizajna.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 123 stavke
po stranici
1-30z 123 stavke