120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Udobnost je najvažnija stvar kod dječjih gaćica. Budući da su djeca stalno u pokretu, gaćice im moraju pristajati kao druga koža. Koje osnovne karakteristike trebaju ispunjavati djecaDonje rublje? Iznad svega, treba biti prozračan i dobro odvoditi znoj. Primjerice, igrajući se "skrivača" djeca se nevjerojatno znoje. Osim toga, donje rublje ne b...

Udobnost je najvažnija stvar kod dječjih gaćica. Budući da su djeca stalno u pokretu, gaćice im moraju pristajati kao druga koža. Koje osnovne karakteristike trebaju ispunjavati djecaDonje rublje? Iznad svega, treba biti prozračan i dobro odvoditi znoj. Primjerice, igrajući se "skrivača" djeca se nevjerojatno znoje. Osim toga, donje rublje ne bi trebalo ograničavati njihovo kretanje. Naravno, za djecu je najvažnije da im se odjeća sviđa, stoga posegnite za razigranim dizajnom, na primjer likovima iz bajki ili slatkim životinjama.

Na što se usredotočiti pri odabiru gaćica za djevojčice?

Gaćice za djevojčice trebaju biti odgovarajuće veličine. Gaćice tijekom kretanja ne smiju kliziti prema dolje, ali ni nepotrebno labave. Provjerite elastike na struku i oko bedara. Ne bi trebali uzrokovati modrice. Ako biste posegnuli za gaćicama male djevojčice, doći će do ogrebotina ili čak alergijske reakcije. Kvalitetne dječje gaćice trebaju biti izrađene od prirodnih materijala. Najpopularniji su pamuk, organski pamuk i bambus. Elastan daje elastičnost pamučnoj tkanini, stoga slobodno odaberite udobne dječje gaćice od mješavine pamuka i elastina. Gaćice za djevojčice mogu se kupiti u kompletu ili pojedinačno. Veselim gaćicama za djevojčice sigurno ćete obradovati svoje dijete. Djevojčice će obožavati gaćice s dječjim motivima. Ako kod kuće imate mladu damu koja jedva čeka urediti svoju odjeću, njezine gaćice možete kupiti i za djecu čarape ili grudnjak u sličnoj boji ili sa sličnim uzorkom.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-27z 27 stavke
1-27z 27 stavke