Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Koja je koža najosjetljivija? Onaj djetinjasti! I zato zaslužuju donje rublje koje ne izaziva ogrebotine, crvenilo kože, prištiće ili druge alergijske reakcije. Dječje rublje mora biti kao druga koža. Moraju se prilagoditi na trčanje, skakanje, ali i na dječje tučnjave (osobito dječaka). Jeste li znali da kod nas možete kupiti dječje donje rublj...

Koja je koža najosjetljivija? Onaj djetinjasti! I zato zaslužuju donje rublje koje ne izaziva ogrebotine, crvenilo kože, prištiće ili druge alergijske reakcije. Dječje rublje mora biti kao druga koža. Moraju se prilagoditi na trčanje, skakanje, ali i na dječje tučnjave (osobito dječaka). Jeste li znali da kod nas možete kupiti dječje donje rublje na popustu? Nudimo jeftino, ali još uvijek kvalitetno dječje rublje.

Udobno donje rublje za dječake i djevojčice

Imamo donje rublje za dječake u najpopularnijim krojevima. Volite li više kratke hlače, gaćice ili bokserice? U ponudi donjeg rublja za djevojčice nećete pronaći samo klasične gaćice, već i npr. udobne kratke hlačice. Ženske hlače za djevojčice u posljednje su vrijeme osvojile svijet. Zamislite samo svoje potomke kako igraju u istim kratkim hlačama. Nije li slatko? Samo bratsko i sestrinsko povezivanje.


Djeca vole boje i razigrane printeve. Donje rublje za djevojčice, ali i donje rublje za dječake češkog brendaStyx i slovačkogDedolesa pobudit će njihovu znatiželju. Više se nećete mučiti s dosadnim svakodnevnim odijevanjem, djeca će u trenu obući veselo donje rublje. Djeci je dizajn na prvom mjestu. Ipak, roditelje treba prvenstveno zanimati materijal i kroj. Najudobnija dječja odjeća izrađena je od pamuka. Rezovi su razrađeni na način da nigdje ne guše dijete i ostavljaju mu apsolutnu slobodu. U kategoriji ćete pronaći i izuzetno udobne pidžame i čarape.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 493 stavke
po stranici
1-30z 493 stavke