Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Menstrualne gaćice na prvi pogled izgledaju kao klasično donje rublje. Njihova posebnost leži u činjenici da sadrže nekoliko funkcionalnih slojeva koji osiguravaju savršeno upijanje tekućine. Nigdje ništa ne curi. Menstrualne gaćice za obilne mjesečnice bolje upijaju nego menstrualne gaćice zalagane iumjerene mjesečnice. Savršena su ekološka pom...

Menstrualne gaćice na prvi pogled izgledaju kao klasično donje rublje. Njihova posebnost leži u činjenici da sadrže nekoliko funkcionalnih slojeva koji osiguravaju savršeno upijanje tekućine. Nigdje ništa ne curi. Menstrualne gaćice za obilne mjesečnice bolje upijaju nego menstrualne gaćice zalagane iumjerene mjesečnice. Savršena su ekološka pomoć kod jakih menstruacija, koja će u potpunosti zamijeniti uloške ili tampone.

Pomoć tijekom obilnih mjesečnica za održavanje suhoće

Menstrualna pomagala za obilne menstruacije u obliku gaćica imaju nekoliko upijajućih slojeva koji mogu upiti i veće količine tekućine. Kako biste se osjećali sigurno, gaćice je potrebno promijeniti nekoliko puta tijekom dana. Stoga je poželjno imati nekoliko dodatnih menstrualnih gaćica na zalihi. Za udoban i neometan san osmišljene su noćne menstrualne gaćicekoje u stražnjem dijelu imaju upijajući sloj koji je produžen. Menstrualne gaćice šivaju se od sintetičkih i prirodnih materijala. Najpopularniji prirodni materijali su pamuk, bambus i merino vuna. Osjetljivi su na vašu kožu i imaju izvrsna svojstva upijanja, tako da ne morate brinuti o iritaciji kože. Menstrualne gaćice dostupne su u bešavnim, čipkastim i sportskim dezenima. U ponudi ih imaju, primjerice, brendovi Love Luna i Meracus.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 34 stavke
po stranici
1-30z 34 stavke