Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Jačina menstruacije jedan je od glavnih čimbenika prema kojima se biraju menstrualne gaćice. Postoje gaćice za obilne,srednje i lagane menstruacije. U ovoj kategoriji nudimo menstrualne gaćice za slabu menstruaciju. Po čemu se razlikuje od drugih? Posebno u čvrstoći materijala. Ovo ekološki prihvatljivo menstrualno pomagalo za slabe mjesečnice d...

Jačina menstruacije jedan je od glavnih čimbenika prema kojima se biraju menstrualne gaćice. Postoje gaćice za obilne,srednje i lagane menstruacije. U ovoj kategoriji nudimo menstrualne gaćice za slabu menstruaciju. Po čemu se razlikuje od drugih? Posebno u čvrstoći materijala. Ovo ekološki prihvatljivo menstrualno pomagalo za slabe mjesečnice debljine je samo nekoliko milimetara pa izgleda poput običnih gaćica. Naravno, uključen je i upijajući sloj. Menstrualne gaćice za slabu menstruaciju mogu poslužiti i kao osiguranje kod nošenja tampona ili menstrualne čašice.

Najprikladnija pomoć za vrijeme slabe menstruacije

U menstrualnim gaćicama osjećate se ugodno i prije svega sigurno. Upijajući sloj osigurava da vaša koža ostane suha. Time se sprječava stvaranje neugodnih mirisa i razmnožavanje bakterija. U ponudi su i menstrualne gaćice za noćza koje je tipičan upijajući sloj preko cijelih leđa. Zaboravite spavanje na ručniku! Poznati brendovi koji nude menstrualne gaćice su Love Luna i Meracus. U ponudi ćete pronaći različite krojeve menstrualnih gaćica, uključujući neupadljive bešavne, udobne sportske, ali i prekrasne čipkaste. Vaši dani za vas više neće biti vrijeme nelagode.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 32 stavke
po stranici
1-30z 32 stavke