120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 400.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Jednostavnih majica bez rukava u muškom ormaru nikad dosta. Klasik je muška majica bez rukava u bijeloj ili crnoj boji koja pristaje ispod košulje i prozirne majice. No, u njemu možete otići i na plažu ili u teretanu, a u kombinaciji s donjim rubljem u njemu možete udobno spavati. Lako će zamijeniti klasičnu mušku pidžamukoju ćete tek u zimskim ...

Jednostavnih majica bez rukava u muškom ormaru nikad dosta. Klasik je muška majica bez rukava u bijeloj ili crnoj boji koja pristaje ispod košulje i prozirne majice. No, u njemu možete otići i na plažu ili u teretanu, a u kombinaciji s donjim rubljem u njemu možete udobno spavati. Lako će zamijeniti klasičnu mušku pidžamukoju ćete tek u zimskim mjesecima izvući iz ladice.  

Osnova je kvalitetan materijal

Donje rublje i odjećaizrađena od kvalitetnih i ugodnih materijala osnova je svake garderobe. Kladite se na pamuk, prirodni materijal koji je pogodan i za osjetljivu kožu, dobro upija znoj, ugodan je na dodir i ne smeta alergičarima. Često se koristi u kombinaciji s drugim vlaknima, najčešće s elastinom ili poliesterom. Time se poboljšava izdržljivost, produljuje vijek trajanja i povećava elastičnost odjeće, što rezultira većom udobnošću nošenja.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-1z 1 stavka
1-1z 1 stavka