Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Jednobojno donje rublje bez printa osnova je ženske garderobe. Izgleda ukusno, samo se ne ističe i može se kombinirati kako želite. Posebno ćete to cijeniti ako često nosite svečanu odjeću i odijela - tada su nezaobilazne obične čarape i jednostavna, gotovo nevidljiva majica bez rukavakoju ćete bez problema obući ispod prozirne bluze. No, u or...

Jednobojno donje rublje bez printa osnova je ženske garderobe. Izgleda ukusno, samo se ne ističe i može se kombinirati kako želite. Posebno ćete to cijeniti ako često nosite svečanu odjeću i odijela - tada su nezaobilazne obične čarape i jednostavna, gotovo nevidljiva majica bez rukavakoju ćete bez problema obući ispod prozirne bluze. No, u ormaru ne smijete propustiti ni jednobojne gaćice bez printa koje izgledaju elegantno i možete ih kombinirati s grudnjakom kako želite. 

Osnova je kvalitetan materijal

Pravilno odabrano donje rublje dat će vam osjećaj samopouzdanja, istaknuti vaše prednosti i, naprotiv, sakriti nedostatke. No, kako biste se u njemu osjećali ugodno cijeli dan, pripazite na kvalitetne materijale koji su ugodni na dodir i ne iritiraju kožu. Ženske gaćice, grudnjaci i čarape od prirodnih materijala poput pamuka, bambusovih vlakana ili modala prikladni su za svakodnevno nošenje. Popularna je i kombinacija prirodnih materijala s elastanom ili poliesterom koji povećavaju otpornost, produljuju vijek trajanja i povećavaju elastičnost rublja, što dovodi do veće udobnosti pri nošenju.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 324 stavke
po stranici
1-30z 324 stavke