120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Što je najvažnije kod odabira dječjeg donjeg rublja? Prije svega kvalitetni materijali izrade i krojevi koji nigdje ne stežu i ne guše. Djeca su stalno u pokretu pa je važno da im donje rublje savršeno stoji. Dječje donje rublje izrađeno od kvalitetnih materijala može biti skuplje, ali ako dobro tražite, možete pronaći kvalitetno dječje donje ru...

Što je najvažnije kod odabira dječjeg donjeg rublja? Prije svega kvalitetni materijali izrade i krojevi koji nigdje ne stežu i ne guše. Djeca su stalno u pokretu pa je važno da im donje rublje savršeno stoji. Dječje donje rublje izrađeno od kvalitetnih materijala može biti skuplje, ali ako dobro tražite, možete pronaći kvalitetno dječje donje rublje na popustu. Ne zaboravite da jeftino dječje rublje ne znači uvijek i loše kvalitete. Samo se usredotočite na proizvođača i materijal koji će vam puno reći o kvaliteti jeftinog donjeg rublja za dječake i djevojčice.

Povoljno dječje donje rublje od kvalitetnih materijala

Što se tiče materijala izrade, za dječje donje rublje najbolje je odabrati one prirodnog podrijetla. Najbolji izbor je naravno 100% pamuk. Njegova prednost je savršena sposobnost upijanja i otklanjanja znoja s tijela. Djeca će se osjećati ugodno u pamučnom donjem rublju, čak i kada se igraju jurnjave. Druga opcija su bambusova vlakna. Također je prirodni materijal koji je i antibakterijski. Savršeno upija znoj, zbog čega se koristi i za proizvodnju dječjeg donjeg rublja koje možete kupiti povoljno.

Najpopularnije frizure

Donje rublje za dječake najčešće je u obliku kratkih hlačica i bokserica. Ako tražite događaje s popustima, možete jeftino kupiti visokokvalitetne pamučne bokserice i gaćice za dječake. Za kratke hlače i bokserice pogledajte dizajn elastike u struku. Najbolji izbor u pogledu udobnosti je tkana elastika koja se prilagođava obliku tijela i drži odjeću na mjestu. Kod gaćica za djevojčice obratite pozornost ne samo na gumicu u struku, već i na krajeve donjeg rublja u predjelu prepona. Čak i jeftine djevojačke gaćice moraju biti sašivene tako da dobro prianjaju u struku i da ne izazivaju peckanje u predjelu prepona. Gaćice, gaćice i bokserice možete kupiti u pristupačnim pakiranjima.

Što još spada u kategoriju dječjeg donjeg rublja?

Na eventima iakcijama dječjeg donjeg rublja nećete pronaći samo jeftine dječje kratke hlače, bokserice i gaćice za djevojčice, već i dječje čarape ili pidžame. Najudobnije su pidžame od pamuka i elastina. Tako i dječje čarape. Zahvaljujući elastinu, pamuk dobiva elastičnost i savršeno pristaje uz tijelo. Svako dijete voli razigrane uzorke i boje. Stoga odjeću ne birajte samo s obzirom na kvalitetu materijala i krojeva, već se usredotočite i na print. S djecom ćete bodovati sa životinjama ili likovima iz bajki.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 481 stavke
po stranici
1-30z 481 stavke