120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 350.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Tražite li udobne muške bokserice s gaćicama? Napravite mjesta u svom ormaru za vesele bokserice s motivom životinjas kojima ćete poentirati više od jedne žene. Pozornost privlače ne samo svojim decentnim krojem koji skriva brojne nedostatke, već i originalnim dizajnom i kvalitetnim materijalom. Da stvar bude gora, ovdje će svoje mjesto naći i ...

Tražite li udobne muške bokserice s gaćicama? Napravite mjesta u svom ormaru za vesele bokserice s motivom životinjas kojima ćete poentirati više od jedne žene. Pozornost privlače ne samo svojim decentnim krojem koji skriva brojne nedostatke, već i originalnim dizajnom i kvalitetnim materijalom. Da stvar bude gora, ovdje će svoje mjesto naći i ljubitelji prirode, dobre hrane i božićnih blagdana , pa čak i muškarci kojima srce kuca za neobične hobije i sportove.

Kako odabrati muške bokserice

Među muškarcima jasno vode boksači. Vrlo su udobne, laskave, a zahvaljujući pripijenom kroju mogu se nositi ispod odijela i uskih hlača. A koju dužinu hlača odabrati? Općenito, što su vam bedra izraženija, to si kraće hlače možete priuštiti. Pogledajte češke bokserice Horsefeathers ili šarene bokserice 69SLAM. Još niste čuli za njih? Svjetski poznati brend ženskog i muškog donjeg rublja, kupaćih kostima i dodataka rođen je na Baliju, raju surfera, sunca i dobrog raspoloženja.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-19z 19 stavke
1-19z 19 stavke