Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Vesele bokserice razigrane svim bojama izmamit će vam osmijeh na lice i postati vaš omiljeni suputnik u nelagodi. Nakon što ih obučete, možete biti sigurni da vam kišno jutro ponedjeljka, beskrajni radni sastanak ili nedostatak kave u kuhinji tvrtke neće pokvariti raspoloženje. A za kraj, ovdje će svoje mjesto naći ljubitelji prirode, dobre hr...

Vesele bokserice razigrane svim bojama izmamit će vam osmijeh na lice i postati vaš omiljeni suputnik u nelagodi. Nakon što ih obučete, možete biti sigurni da vam kišno jutro ponedjeljka, beskrajni radni sastanak ili nedostatak kave u kuhinji tvrtke neće pokvariti raspoloženje. A za kraj, ovdje će svoje mjesto naći ljubitelji prirode, dobre hrane i božićnih praznika, kao i muškarci čija srca kucaju za neobične hobije i sportove.

Kako odabrati muške bokserice 

Muške bokserice ne smiju nedostajati u ormaru nijednog muškarca. Zahvaljujući pripijenom kroju, prianjaju uz tijelo, ne zarolaju se i mogu se nositi i ispod uskih hlača. Osim toga, udobna guma u struku dobro se prilagođava vašim proporcijama, ne guši i ne grize. Češke boksačice Horsefeathers ili 69SLAM boksačicepogodile su metu. Još niste čuli za njih? Svjetski poznati brend ženskog i muškog donjeg rublja, kupaćih kostima i dodataka rođen je na Baliju, raju surfera, sunca i dobrog raspoloženja.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 202 stavke
po stranici
1-30z 202 stavke