120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 400.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Istaknite se iz mase i nosite otkačene bokserice s veselim motivima koje savršeno nadopunjuju vašu osobnost. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala, čvrsto prianjaju i imaju elastičnu gumu koja vas neće zadaviti. Bilo da volite juriti na skateboardu, trčati za loptom ili vas privlači pučina, u našim ćete boksericama uvijek biti svoji. Voli...

Istaknite se iz mase i nosite otkačene bokserice s veselim motivima koje savršeno nadopunjuju vašu osobnost. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala, čvrsto prianjaju i imaju elastičnu gumu koja vas neće zadaviti. Bilo da volite juriti na skateboardu, trčati za loptom ili vas privlači pučina, u našim ćete boksericama uvijek biti svoji. Volite li više nositi kratke hlače? Nema problema! Nabavite muške čarape s istim motivom i uskladite ih od glave do pete.

Veselo donje rublje za svaki ormar

Šareno donje rublje s veselim motivima bezbrižno nosite ispod ljetnih kratkih hlačica, radnih traperica i hlača odijela - veseli motivi ostat će vaša tajna. Važno je da vam donje rublje savršeno stoji. Stoga provjerite duljinu gaćica i pripazite na preusku gumicu u struku i istaknute šavove koji bi mogli iritirati kožu. Ne znate kako odabrati? Pogledajte vesele bokserice sa sportskim motivima ili muške kratke hlače češkog brenda Styxkoje su izrađene od 100% pamuka.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-9z 9 stavke
1-9z 9 stavke