Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Priredite gala na Božić. Obucite vesele bokserice s božićnim motivom i uživajte u pravom adventskom ugođaju. Bokserice s elastičnom trakom u struku savršeno će vam pristajati pa se ne morate zalijepiti za božićnu večeru. Počastite se božićnim kolačićima, tradicionalnim šaranima i poštenom krumpir salatom! I ne brinite – ovdje će svoje mjesto n...

Priredite gala na Božić. Obucite vesele bokserice s božićnim motivom i uživajte u pravom adventskom ugođaju. Bokserice s elastičnom trakom u struku savršeno će vam pristajati pa se ne morate zalijepiti za božićnu večeru. Počastite se božićnim kolačićima, tradicionalnim šaranima i poštenom krumpir salatom! I ne brinite – ovdje će svoje mjesto naći i ljubitelji životinja, prirode i dobre hrane, kao i muškarci kojima srce kuca za neobične hobije i sportove.

Kako odabrati muške bokserice

Muške bokserice posebno pristaju višim i barem malo razvijenim figurama, jer savršeno grle guzicu i muški ponos. A što je s duljinom gaćica? Općenito, što su vaša bedra izraženija, to kraće hlače možete odabrati. Pogledajte češke boksačice Horsefeathers ili 69SLAM boksačice. Još niste čuli za njih? Svjetski poznati brend ženskog i muškog donjeg rublja, kupaćih kostima i dodataka rođen je na Baliju, raju surfera, sunca i dobrog raspoloženja.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-18z 18 stavke
1-18z 18 stavke