Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Donje rublje vas prati cijeli dan, stoga vam mora savršeno pristajati, biti udobno za nošenje i podržavati vas u svakoj situaciji. Želite li sakriti nedostatke na tijelu ili koji kilogram viška, odlučite se za XXL kratke hlače za osobe pune građe. Uostalom, pristajat će i bodybuilderima ili obdarenijim muškarcima. Imaju labav kroj, tako da ne ...

Donje rublje vas prati cijeli dan, stoga vam mora savršeno pristajati, biti udobno za nošenje i podržavati vas u svakoj situaciji. Želite li sakriti nedostatke na tijelu ili koji kilogram viška, odlučite se za XXL kratke hlače za osobe pune građe. Uostalom, pristajat će i bodybuilderima ili obdarenijim muškarcima. Imaju labav kroj, tako da ne guše i ne grizu, a dolaze u više boja. Odličan izbor su kratke hlače tamne boje s okomitim prugama koje vas čine vitkijima.

Kako odabrati muško predimenzionirano donje rublje

Ako ste muškarac izraženijih oblika, preporučujemo da nosite ili boksericeili kratke hlačice. Obje vrste donjeg rublja pristaju gotovo svakom tipu građe, vrlo su udobne i skrivaju mnoge nedostatke. Obratite pozornost samo na preusku gumicu u struku i izražene šavove koji bi mogli iritirati kožu. Naprotiv, u potpunosti izbjegavajte muške gaćicekoje ističu i najmanju nesavršenost. Pregledajte mušku oversized modu - donje rublje do 6 XL i udobne pidžame.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 115 stavke
po stranici
1-30z 115 stavke