Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Priuštite si udobnost i osjećaj slobode dok spavate. Nabavite XXL mušku pidžamu veće veličine koja je udobna da vas ne steže i ne uzrokuje bolne dekubituse. Najbolje je odabrati mušku pidžamu od prirodnog pamuka koji je prozračan, dobro odvodi vlagu i ne iritira ni osjetljivu kožu. Nosite muške kratke hlače ili spavaćicu za savršen osjećaj slo...

Priuštite si udobnost i osjećaj slobode dok spavate. Nabavite XXL mušku pidžamu veće veličine koja je udobna da vas ne steže i ne uzrokuje bolne dekubituse. Najbolje je odabrati mušku pidžamu od prirodnog pamuka koji je prozračan, dobro odvodi vlagu i ne iritira ni osjetljivu kožu. Nosite muške kratke hlače ili spavaćicu za savršen osjećaj slobode. 

Kako odabrati muško predimenzionirano donje rublje

Bilo da imate koji kilogram viška, bodybuilder ste ili vas je priroda obdarila na pravo mjesto, kratke hlače i boksericeposebno će vam pristajati. Obje vrste donjeg rublja imaju laskavi kroj koji skriva mnoge nedostatke. Što je s muškim gaćicama? Posebno su prikladni za atletske muškarce sa atletskom figurom jer ističu i najmanju nesavršenost. Ako niste sigurni koju veličinu donjeg rublja odabrati, nemojte se ustručavati uzeti metar i izmjeriti svoj struk. Pri odabiru muške predimenzionirane odjeće vodite se tablicama veličina pojedinih proizvođača.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-16z 16 stavke
1-16z 16 stavke