Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Donje rublje prije svega mora savršeno pristajati. Ne samo da ćete se osjećati nesigurno u donjem rublju lošeg kroja, nego nećete imati ni dobar rezultat kod suprotnog spola. Ako niste sigurni u točnu veličinu, uzmite mjerni metar u ruke i onda se samo orijentirajte prema tablici koja je navedena za vaš omiljeni komad. I ne brinite - mislimo i ...

Donje rublje prije svega mora savršeno pristajati. Ne samo da ćete se osjećati nesigurno u donjem rublju lošeg kroja, nego nećete imati ni dobar rezultat kod suprotnog spola. Ako niste sigurni u točnu veličinu, uzmite mjerni metar u ruke i onda se samo orijentirajte prema tablici koja je navedena za vaš omiljeni komad. I ne brinite - mislimo i na prave dečke. Ovdje ćete pronaći muško predimenzionirano donje rubljekoje nigdje ne guši, ne grize i ne reže.

Kakvo će vam donje rublje pristajati?

Ako ste muškarac izraženijih oblika, preporučujemo da nosite ili bokserice ili gaćice. Obje vrste donjeg rublja pristaju gotovo svakom tipu građe, vrlo su udobne i mogu sakriti mnoge nedostatke. Obratite pozornost samo na preusku gumicu u struku i izražene šavove koji bi mogli iritirati kožu. Ne zaboravite da svo naše donje rublje možete pronaći u velikim veličinama. Pregledajte velike hlače, bokserice i gaćice ili predimenzionirane pidžame u veličinama do 6 XL. A i dameće doći na svoje!

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 240 stavke
po stranici
1-30z 240 stavke