Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Raspoložite se za božićnu pjesmu u stilu Trenýrkárna.cz. Uvucite se u vesele kratke hlačice ukrašene letećim kometima, snježnim pahuljama i zelenim vilenjacima i uživajte u božićnim blagdanima u miru i udobnosti. Ženske i muške kratke hlače savršene su za izležavanje uz božićne priče, žvakanje kolačića i ispijanje kuhanog vina ili vrućeg kakaa...

Raspoložite se za božićnu pjesmu u stilu Trenýrkárna.cz. Uvucite se u vesele kratke hlačice ukrašene letećim kometima, snježnim pahuljama i zelenim vilenjacima i uživajte u božićnim blagdanima u miru i udobnosti. Ženske i muške kratke hlače savršene su za izležavanje uz božićne priče, žvakanje kolačića i ispijanje kuhanog vina ili vrućeg kakaa. I usput - imamo i odgovarajuće kratke hlače za parove, koje će vas učiniti nerazdvojnim parom.

Božićni darovi u zadnji čas?

Božić već kuca na vrata, a vi još uvijek nemate božićne poklone? Razveselite svoje najdraže veselim donjim rubljem izrađenim od kvalitetnih materijala poput pamuka ili bambusovih vlakana. Gospoda će se oduševiti udobnim kratkim hlačama i veselim boksericama, dok će se dame zaljubiti u božićne flanelske pidžame i tople čarape. Svu vašu odjeću rado ćemo zamotati, tako da ćete kod kuće dobiti kompletan božićni poklon koji samo trebate staviti ispod bora na Božić.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 85 stavke
po stranici
1-30z 85 stavke