Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Vesele kratke hlače koje se igraju svim bojama garantirano će vam podići raspoloženje i postati vaš omiljeni partner u neudobnosti. Zahvaljujući njima, ponedjeljak ujutro, beskonačni radni sastanci ili gužve u prometu više vam neće djelovati nepodnošljivo kao kada bez ideje navučete obične kratke hlače. Ovdje će svoje mjesto naći ljubitelji ži...

Vesele kratke hlače koje se igraju svim bojama garantirano će vam podići raspoloženje i postati vaš omiljeni partner u neudobnosti. Zahvaljujući njima, ponedjeljak ujutro, beskonačni radni sastanci ili gužve u prometu više vam neće djelovati nepodnošljivo kao kada bez ideje navučete obične kratke hlače. Ovdje će svoje mjesto naći ljubitelji životinja, prirode i dobre hrane, ali i ljudi čija srca kucaju za neobične hobije i sportove.

Upoznajte češke kratke Styx i Represent

Styx i Represent muške kratke hlače kreirane su pod rukama vještih čeških krojačica. Za njihovu izradu koristi se 100% pamuk, što kratke hlače čini vrlo laganim, prozračnim i pogodnim čak i za osjetljivu kožu. Stoga ih možete koristiti i za cjelodnevno nošenje i za klasično izležavanje kod kuće. Samo o vama ovisi koji ćete uzorak odabrati i želite li više kratke hlače s klasičnom ili sportskom gumom. I usput – na Nedeto.hr također možete pronaći smiješne i šarene kratke hlače za parove ili cijelu obitelj!

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 486 stavke
po stranici
1-30z 486 stavke