Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Uživajte u božićnim blagdanima u miru i tišini. Društvo će vam praviti šareno donje rublje s veselim motivima letećih kometa, snježnih pahuljica, snježnih krajolika i vilenjaka Djeda Božićnjaka koji su svojstveni Božiću. Obucite vesele božićne hlačice ili bokserice, navucite tople čarape s blagdanskim motivom i postanite ono malo dijete koje j...

Uživajte u božićnim blagdanima u miru i tišini. Društvo će vam praviti šareno donje rublje s veselim motivima letećih kometa, snježnih pahuljica, snježnih krajolika i vilenjaka Djeda Božićnjaka koji su svojstveni Božiću. Obucite vesele božićne hlačice ili bokserice, navucite tople čarape s blagdanskim motivom i postanite ono malo dijete koje je na trenutak povjerovalo u čuda.

Kako odabrati veselo donje rublje

Ne shvaćajte se previše ozbiljno ovog Božića i nabavite zabavne kratke hlače s božićnom temom koje će čak i Grincha dovesti u blagdansko raspoloženje. No pri odabiru se osim na dizajn usredotočite i na kroj, kvalitetu obrade i korištene materijale. Vaše nove božićne kratke hlače trebale bi biti široke, prozračne i dovoljno upijati znoj da ih ne morate skidati noću. Odličan izbor su šarene tange s blagdanskim motivom brenda Styxkoji proizvodi češko donje rublje od 100% pamuka.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 50 stavke
po stranici
1-30z 50 stavke