Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Sjednite za Badnjak naštimani od glave do pete. Blagdansku haljinu upotpunite božićnim hlačicama ili boksericama i ne zaboravite na vesele čarape s božićnim motivima. Inače ćete i na Božić od svoje mame čuti da su topla stopala temelj dobrog zdravlja. Srećom, imate mnogo izbora - na Nedeto.hr pronaći ćete, osim muških kratkih hlača, i šarene č...

Sjednite za Badnjak naštimani od glave do pete. Blagdansku haljinu upotpunite božićnim hlačicama ili boksericama i ne zaboravite na vesele čarape s božićnim motivima. Inače ćete i na Božić od svoje mame čuti da su topla stopala temelj dobrog zdravlja. Srećom, imate mnogo izbora - na Nedeto.hr pronaći ćete, osim muških kratkih hlača, i šarene čarape sa saonicama sa sobovima, medenjacima ili Djedom Mrazom.

Kako odabrati muške čarape s veselim motivima

Ako tijekom godine više volite obične čarape, onda barem za Božić pustite mašti na volju i obujte čarape s klasičnim božićnim motivima. A kako odabrati one prave? Božićne čarape prije svega moraju biti tople. Očekujte odlazak u šetnju snježnom šumom, na božićne sajmove ili na polnoćku u crkvi. Češke čarape Styx od 100% pamuka zadovoljit će vašu maštu, koje su ugodno tople i ne iritiraju kožu.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-19z 19 stavke
1-19z 19 stavke