Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Pa reci mi - zar nisu jestive? Vesele kratke hlačice s motivom sočne lubenice, zrelog avokada i slatkih bombona zajamčeno će probuditi želju za životom. Udobne su, savršeno krojene i izrađene od kvalitetnih materijala pa ih nećete htjeti skinuti na kraju dana. No to uopće nije bitno jer su zahvaljujući slobodnom kroju idealne i za spavanje. Da...

Pa reci mi - zar nisu jestive? Vesele kratke hlačice s motivom sočne lubenice, zrelog avokada i slatkih bombona zajamčeno će probuditi želju za životom. Udobne su, savršeno krojene i izrađene od kvalitetnih materijala pa ih nećete htjeti skinuti na kraju dana. No to uopće nije bitno jer su zahvaljujući slobodnom kroju idealne i za spavanje. Da li radije nosite muške bokserice? Nema problema! Nabavite zabavne čarape s istim motivom i uskladite ih od glave do pete.

Kako odabrati veselo donje rublje

Otjerajte dosadu i sivilo iz svog ormara i nabavite šarene čarape i donje rublje s veselim motivima koji savršeno opisuju vaše trenutno raspoloženje. Ne zaboravite da dizajn nije sve, a pri odabiru donjeg rublja usredotočite se i na njegov kroj, kvalitetu izrade i korištene materijale. Kod muškaraca uglavnom osvajaju klasične muške bokserice koje zahvaljujući svom kroju laskaju gotovo svakom tipu tijela. No, ako stavljate naglasak na udobnost, zadovoljit će vas šarene gaće s motivom hrane brenda Styxkoji proizvodi češko donje rublje od 100% pamuka.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 34 stavke
po stranici
1-30z 34 stavke