120 dana za povratak
98 % kupaca preporučuje trgovinu
Preko 400.000 komada donjeg rublja po super cijenama
Rasprodaja, popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Seksi je, profinjen, a uz to i vrlo praktičan. Zato bi udobni ženski bodi trebao spadati u osnovne komade ženske garderobe, poput ženskih gaćica ili čarapa. Na prvi pogled podsjeća na klasičnu majicu bez rukava, no za razliku od nje ima kopčanje u međunožju zahvaljujući kojem lijepo prianja uz figuru i ne otvara se. Ženski bodi brenda Diesel po...

Seksi je, profinjen, a uz to i vrlo praktičan. Zato bi udobni ženski bodi trebao spadati u osnovne komade ženske garderobe, poput ženskih gaćica ili čarapa. Na prvi pogled podsjeća na klasičnu majicu bez rukava, no za razliku od nje ima kopčanje u međunožju zahvaljujući kojem lijepo prianja uz figuru i ne otvara se. Ženski bodi brenda Diesel posebno pristaje uz moderne hlače visokog struka i suknje s plaštom. No, možete ga nositi i za sport - u tom slučaju odaberite upijajući i brzo sušeći materijal.

Osnova je kvalitetan materijal

Donje rublje ima veliki utjecaj na to kako se osjećate. Stoga se pri odabiru usredotočite na kroj, kvalitetu obrade i na kraju, ali ne manje važno, na korištene materijale. Kad god možete, birajte prirodne tkanine koje su dobro prozračne, ugodne na dodir i hipoalergene. Za svakodnevno nošenje idealni su komadi od pamuka i bambusovih vlakana, dok je za sport prikladno donje rublje, rublje i čarape od merino vune koja ima izvrsna termoregulirajuća svojstva i učinkovito upija mirise.

Prikaži više

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-1z 1 stavka
1-1z 1 stavka