Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Ne odričite se svog omiljenog sporta ni zimi. Odjenite žensko funkcionalno rubljekoje će vas držati suhima i toplima te se bavite sportom bez ograničenja. Idealna opcija su ženske gaćice, donji dio ili izolirane tajice, koje savršeno prianjaju uz tijelo, učinkovito odvode vlagu i održavaju stalnu temperaturu tijela. Neki čak sadrže i primjesu ...

Ne odričite se svog omiljenog sporta ni zimi. Odjenite žensko funkcionalno rubljekoje će vas držati suhima i toplima te se bavite sportom bez ograničenja. Idealna opcija su ženske gaćice, donji dio ili izolirane tajice, koje savršeno prianjaju uz tijelo, učinkovito odvode vlagu i održavaju stalnu temperaturu tijela. Neki čak sadrže i primjesu srebra koje sprječava razmnožavanje bakterija te tako sprječava neugodne mirise i razvoj gljivičnih oboljenja.

Udobnost iznad svega!

Nakon sporta ne zaboravite se presvući u udobne kućne hlače koje se nećete htjeti skinuti. Imaju šire nogavice, elastičnu traku u struku i vrlo su udobne za nošenje. Za još veću udobnost uz njih nosite ženski bodi - dugu majicu s kopčanjem između nogu koja se ne prevrće i grije leđa i bubrege. Volite li više nositi suknje? Zatim uz njih nabavite odgovarajuće najlonske čarapekoje će naglasiti ljepotu vaših nogu, sakriti nedostatke, ali i zaštititi vas od hladnoće.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-1z 1 stavka
1-1z 1 stavka