Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Niske temperature, korporativni dress code ili društveni događaj. Bez obzira na razlog, ženske najlonske čarape ne smiju nedostajati u ormaru nijedne žene. O čemu pričamo, s golim nogama nikada nećete izgledati tako elegantno i otmjeno kao u tankim najlonkama. Bellinda tajice će naglasiti ljepotu Vaših nogu, sakriti sve nesavršenosti i zaštiti...

Niske temperature, korporativni dress code ili društveni događaj. Bez obzira na razlog, ženske najlonske čarape ne smiju nedostajati u ormaru nijedne žene. O čemu pričamo, s golim nogama nikada nećete izgledati tako elegantno i otmjeno kao u tankim najlonkama. Bellinda tajice će naglasiti ljepotu Vaših nogu, sakriti sve nesavršenosti i zaštititi Vas od hladnoće. Želite li iznenaditi partnera, nosite seksi čarape uz čipkasto donje rublje i gledajte kako mu oči sjaje!

Što je sa sportom? Kladite se na funkcionalnu odjeću

Ako se u slobodno vrijeme volite baviti sportom, nosite elastične tajice od funkcionalnog materijala koji dobro odvaja znoj, upija mirise i brzo se suši. Koju dužinu tajica trebam odabrati? Želite li djelovati vitkije, birajte duže tajice tamnih boja i s višim strukom. One će ojačati vaša bedra i stražnjicu, sakriti veći trbuh i učiniti vas vitkijim. Ne želite odustati od omiljenog sporta ni zimi? Nabavite funkcionalno donje rubljekoje nosite ispod hlača. Grijeju, upijaju mirise i brinu se za odvodnju znoja. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-17z 17 stavke
1-17z 17 stavke