Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Pojačani grudnjaci sa žicama sastavni su dio garderobe svake žene. Prekrasno podupiru grudi, dočaravaju pun dekolte, a mogu vas osloboditi i bolova u leđima. Košarice su ojačane uklonjivom podstavom ili ojačanjem od pjene, što prsima daje savršen okrugli oblik. Osim potpuno ojačanih modela, postoje i polupojačani, kod kojih je samo donji dio k...

Pojačani grudnjaci sa žicama sastavni su dio garderobe svake žene. Prekrasno podupiru grudi, dočaravaju pun dekolte, a mogu vas osloboditi i bolova u leđima. Košarice su ojačane uklonjivom podstavom ili ojačanjem od pjene, što prsima daje savršen okrugli oblik. Osim potpuno ojačanih modela, postoje i polupojačani, kod kojih je samo donji dio košarice ispunjen, dok je gornji dio ukrašen čipkom ili prozirnom mrežicom. Radije nosite grudnjake bez podstava? Možete ih pronaći i ovdje!

Kako odabrati ženski grudnjak?

Grudnjak koji dobro pristaje prepoznajete po tome što u njemu izgledate vitkije, ne morate se zgrčiti, a grudi djeluju čvršće. Trokutasti grudnjaci s ojačanim košaricama, zavodljivi bardotovi koji svojim oblikom naglašavaju gornju liniju grudi ili push-up grudnjaci koji prirodno podižu i oblikuju poprsje dočarat će prekrasan dekolte. Volite li nositi uske majice i haljine, nabavite ojačani bešavni grudnjakkoji se gotovo ne vidi ispod odjeće.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 96 stavke
po stranici
1-30z 96 stavke