Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Pojačani grudnjaci sa žicama sastavni su dio garderobe svake žene. Prekrasno podupiru grudi, dočaravaju pun dekolte, a mogu vas osloboditi i bolova u leđima. Kako bi grudnjaci s žicom dobro ispunjavali svoju funkciju i pružali potrebnu potporu, moraju čvrsto obujmiti grudi. Stoga provjerite je li žica uz tijelo, da vas nigdje ne pritišće i da ...

Pojačani grudnjaci sa žicama sastavni su dio garderobe svake žene. Prekrasno podupiru grudi, dočaravaju pun dekolte, a mogu vas osloboditi i bolova u leđima. Kako bi grudnjaci s žicom dobro ispunjavali svoju funkciju i pružali potrebnu potporu, moraju čvrsto obujmiti grudi. Stoga provjerite je li žica uz tijelo, da vas nigdje ne pritišće i da završava na pazuhu. Volite li više nositi grudnjake sa žicama? Možete ih pronaći i ovdje!

Kako odabrati ženski grudnjak?

Hoće li vam grudnjak dobro pristajati ne ovisi samo o njegovoj veličini i kroju, već i o obliku košarica i naramenica. U klasike spadaju grudnjaci s trokutastim košaricamakoji posebno pristaju manjim grudima. Ako tražite grudnjak za veće poprsje, odaberite onaj s debljim naramenicama koje vam se neće urezivati ​​u kožu. Obratite pažnju i na kvalitetu materijala – jednobojni grudnjaci od bambusovih vlakana ili pamuka, koji propušta zrak i ne iritira kožu, odličan su izbor. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-19z 19 stavke
1-19z 19 stavke