Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Grudnjaci od bambusa ne bi trebali nedostajati u ormaru nijedne žene. Ne samo da su izuzetno ugodne na dodir i nježne prema koži, one također upijaju znoj, upijaju mirise i učinkovito uravnotežuju temperaturne razlike. Vlasnice većeg poprsja cijenit će grudnjak sa žicamakoji će im pružiti prijeko potrebnu potporu. Tražite li prvenstveno udobno...

Grudnjaci od bambusa ne bi trebali nedostajati u ormaru nijedne žene. Ne samo da su izuzetno ugodne na dodir i nježne prema koži, one također upijaju znoj, upijaju mirise i učinkovito uravnotežuju temperaturne razlike. Vlasnice većeg poprsja cijenit će grudnjak sa žicamakoji će im pružiti prijeko potrebnu potporu. Tražite li prvenstveno udobnost, očarat će vas bambusovi grudnjaci bez žica - na primjer, čipkasti bralette ili elastični sportski grudnjak.

Kako odabrati ženski grudnjak?

Grudnjak koji dobro pristaje lako je prepoznati - čini vas vitkijim, a grudi bujnijim. Osim toga, čvrsto prianja uz tijelo bez pritiska i gušenja, prirodno oblikuje grudi i pruža im potporu. Kako odabrati takav grudnjak? Usredotočite se na pravu veličinu i kroj, kvalitetu izrade, vrstu naramenica i na kraju, ali ne manje važno, dizajn košarica. Pojačani grudnjaci optički povećavaju poprsje, trokutaste košarice daju prirodan oblik, a push-up jastučići podižu i oblikuju grudi. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-12z 12 stavke
1-12z 12 stavke