Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Grudnjaci bez podstava i žica očit su izbor za žene s velikim poprsjem. Pružaju neviđenu udobnost i istovremeno dovoljnu potporu za veće grudi. Udobnom nošenju pridonose široke podesive naramenice koje su obično čvrsto ušivene na košarice. Najpopularniji grudnjaci sa žicama su čipkasti grudnjaci koji izgledaju vrlo ženstveno i sportski grudnja...

Grudnjaci bez podstava i žica očit su izbor za žene s velikim poprsjem. Pružaju neviđenu udobnost i istovremeno dovoljnu potporu za veće grudi. Udobnom nošenju pridonose široke podesive naramenice koje su obično čvrsto ušivene na košarice. Najpopularniji grudnjaci sa žicama su čipkasti grudnjaci koji izgledaju vrlo ženstveno i sportski grudnjaci. Preferirate li grudnjake sa žicama? Možete ih pronaći i ovdje!

Kako odabrati ženski grudnjak?

Grudnjak koji dobro pristaje prepoznajete po tome što u njemu izgledate vitkije, ne morate se zgrčiti, a grudi djeluju čvršće. Prekrasan dekolte dočarat će grudnjaci s trokutastim košaricama ili zavodljivim bardotima čiji oblik naglašava gornju liniju grudi. Pri odabiru grudnjaka također se fokusirajte na kvalitetu materijala - udobni grudnjaci od bambusovih vlakana ili pamuka, koji je prozračan i ne iritira kožu, odličan su izbor. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 252 stavke
po stranici
1-30z 252 stavke