Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Grudnjaci, bez obzira na to jesu li sa žicama ili ne, sastavni su dio garderobe svake žene. Podržavaju i oblikuju grudi, daju samopouzdanje, a mogu i ublažiti bolove u leđima. Podstavljena majica kratkih rukava, majica bez rukava ili haljina očiti su izbor za bešavne grudnjake s žicom, koji su gotovo nevidljivi ispod odjeće. Stoga se ne bojte ...

Grudnjaci, bez obzira na to jesu li sa žicama ili ne, sastavni su dio garderobe svake žene. Podržavaju i oblikuju grudi, daju samopouzdanje, a mogu i ublažiti bolove u leđima. Podstavljena majica kratkih rukava, majica bez rukava ili haljina očiti su izbor za bešavne grudnjake s žicom, koji su gotovo nevidljivi ispod odjeće. Stoga se ne bojte investirati u žensko bešavno donje rublje koje se zahvaljujući elastičnom materijalu prilagođava svakoj figuri, nigdje ne steže i ne trlja.

Kako odabrati ženski grudnjak?

Pri odabiru grudnjaka nije važna samo njegova veličina i kroj, već i kvaliteta obrade i dizajn naramenica. Dame s većim grudima cijenit će pojačane grudnjake sa širokim naramenicama koje nigdje ne sjeku, dok će žene manje obdarenih voljeti udobne grudnjake s trokutastim košaricamakoje naglašavaju prirodan oblik grudi. Poželite li dekolte koji oduzima dah, ne smijete propustiti zavodljivi bardo koji svojim oblikom ističe gornju liniju grudi ili push-up grudnjak koji prirodno podiže i oblikuje poprsje. 

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-15z 15 stavke
1-15z 15 stavke