Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Ne dajte se sputati preuskim donjim rubljem i nosite muške predimenzionirane kratke hlače koje će sakriti nedostatke na tijelu ili višak kilograma. Širokog su kroja pa ne stežu, ne grizu i dopuštaju koži da slobodno diše - pa ih bez problema nosite za spavanje umjesto pidžama hlača. Odličan izbor su muške šarene kratke hlače s okomitim prugama...

Ne dajte se sputati preuskim donjim rubljem i nosite muške predimenzionirane kratke hlače koje će sakriti nedostatke na tijelu ili višak kilograma. Širokog su kroja pa ne stežu, ne grizu i dopuštaju koži da slobodno diše - pa ih bez problema nosite za spavanje umjesto pidžama hlača. Odličan izbor su muške šarene kratke hlače s okomitim prugama koje vas čine vitkijim. Nabavite povoljno višestruko pakiranje donjeg rublja koje uključuje XXL gaćice u velikim veličinama i uštedite. 

Kako odabrati udobnu mušku pidžamu

Udobne kratke hlače možete nositi i za spavanje bez brige. Ali ako želite nešto elegantnije, pogledajte muške pidžame kratkih rukava i kratke hlače za spavanje. U zimskim mjesecima zamijenite ih pidžamama dugih rukava i hlačama koje će vas grijati. Prilikom odabira odjeće za spavanje naglasite materijale koji se koriste. Idealan izbor su pamuk i bambus - prirodni materijali koji propuštaju zrak, dobro upijaju znoj i ne iritiraju čak ni osjetljivu kožu.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-26z 26 stavke
1-26z 26 stavke