Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Imate problema sa spavanjem, prevrćete se s boka na bok i budite se ujutro neispavani? Ako je tako, onda je krajnje vrijeme da za krevet nabavite nove hlače za spavanje koje vas neće gušiti, pustiti vašoj koži da slobodno diše i omogućiti vam miran i nesmetan san. Konfekcijske veličine su vam male? U našoj ponudi nećete pronaći samo trenirke z...

Imate problema sa spavanjem, prevrćete se s boka na bok i budite se ujutro neispavani? Ako je tako, onda je krajnje vrijeme da za krevet nabavite nove hlače za spavanje koje vas neće gušiti, pustiti vašoj koži da slobodno diše i omogućiti vam miran i nesmetan san. Konfekcijske veličine su vam male? U našoj ponudi nećete pronaći samo trenirke za spavanje u veličinama do 5 XL, već i predimenzionirane pidžame i prozračne spavaćicekoje su savršene za prave frajere.

Kako odabrati udobnu mušku pidžamu

Kako biste dobro spavali u pidžami, ona vam mora odgovarati krojem i materijalom od kojeg je izrađena. Prirodna vlakna poput pamuka i bambusovih vlakana imaju ulogu u Primu, koja su prozračna, dobro upijaju znoj i ne iritiraju čak ni osjetljivu kožu. Naprotiv, umjetne materijale treba držati podalje od tijela - ne samo da ćete se u njima znojiti, već mogu izazvati i kožne alergije. Prilikom odabira pidžame uzmite u obzir godišnje doba – dok ćete ljeti cijeniti kratke hlače i majicu bez rukava, zimske pidžame od flanela dugih rukava i muške hlače za spavanje ugrijat će vas čim zahladi.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 44 stavke
po stranici
1-30z 44 stavke