Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Kako biste se ujutro probudili odmorni i puni energije, nije dovoljno kupiti kvalitetan krevet i madrac, već i udobnu pidžamu. Onaj koji ne grize i ne davi, ne stvara bolne modrice i dobro upija znoj. Ako vam redovne konfekcijske veličine ne odgovaraju, odaberite iz ponude muške oversized pidžame ili obucite mušku spavaćicu. Njegov širok i pro...

Kako biste se ujutro probudili odmorni i puni energije, nije dovoljno kupiti kvalitetan krevet i madrac, već i udobnu pidžamu. Onaj koji ne grize i ne davi, ne stvara bolne modrice i dobro upija znoj. Ako vam redovne konfekcijske veličine ne odgovaraju, odaberite iz ponude muške oversized pidžame ili obucite mušku spavaćicu. Njegov širok i prozračan kroj omogućit će vam miran i neometan san.

Kako odabrati mušku pidžamu veće veličine

Ako ne možete zamisliti noć bez pidžame, znajte da je izbor materijala itekako bitan. Trebao bi biti što ugodniji, dobro upijati znoj i ne iritirati kožu. Pidžame od prozračnog pamuka ili bambusovih vlakana stoga su idealan izbor, s druge strane izbjegavajte umjetne materijale. Uz to, vodite računa o godišnjem dobu - ljeti će vas rashladiti satenska pidžama kratkih rukava i kratke hlače, dok će zimi cijeniti flanelsku pidžamu s dugim hlačamakoja će vas pouzdano grijati.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-16z 16 stavke
1-16z 16 stavke