Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Ni u ljetnim mjesecima ne morate se odreći spavanja u pidžami. Samo odaberite onu koja će vašoj koži slobodno disati, pa se u njoj nećete znojiti ni u tropskim noćima. Muške pidžame kratkih rukava i kratke hlače od prozračnog pamuka ili cool satena su hit. Ne držite li se tradicije, dajte priliku muškoj spavaćicikoja će vam pružiti maksimalnu s...

Ni u ljetnim mjesecima ne morate se odreći spavanja u pidžami. Samo odaberite onu koja će vašoj koži slobodno disati, pa se u njoj nećete znojiti ni u tropskim noćima. Muške pidžame kratkih rukava i kratke hlače od prozračnog pamuka ili cool satena su hit. Ne držite li se tradicije, dajte priliku muškoj spavaćicikoja će vam pružiti maksimalnu slobodu i udobnost tijekom noći.

Kako odabrati udobnu mušku pidžamu

Pidžama za muškarce mora biti dovoljno široka da vas ne guši i izrađena od kvalitetnih materijala koji su ugodni na dodir, ne iritiraju kožu i dobro upijaju znoj. Pritom izbor odjeće za spavanje mora biti prilagođen godišnjem dobu. Dok su idealne muške pidžame za ljeto izrađene od hladnog satena ili laganog i prozračnog pamuka, u zimskim mjesecima dobro će doći flanelske pidžame s dugim rukavima i dugim hlačamakoje će vas ugodno grijati.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-20z 20 stavke
1-20z 20 stavke