Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Priuštite si zasluženi odmor u muškoj pidžami s dugim hlačamakoja je savršena za duge zimske večeri uz kamin, hladne noći i lijena vikend jutra uz doručak u krevetu. Zato ne čekajte ništa, obucite toplu pidžamu, skuhajte si vrući čaj i ne dajte zimi priliku. A ako ne držite do tradicije, isprobajte mušku spavaćicukoja će vam pružiti maksimalnu...

Priuštite si zasluženi odmor u muškoj pidžami s dugim hlačamakoja je savršena za duge zimske večeri uz kamin, hladne noći i lijena vikend jutra uz doručak u krevetu. Zato ne čekajte ništa, obucite toplu pidžamu, skuhajte si vrući čaj i ne dajte zimi priliku. A ako ne držite do tradicije, isprobajte mušku spavaćicukoja će vam pružiti maksimalnu slobodu i udobnost tijekom noći.

Kako odabrati udobnu mušku pidžamu

Pidžame za muškarce moraju biti dovoljno široke i izrađene od kvalitetnih materijala koji su ugodni na dodir, ne iritiraju kožu i dobro upijaju znoj. Pritom izbor odjeće za spavanje mora biti prilagođen godišnjem dobu. Dok su idealne muške pidžame za zimu izrađene od toplog flanela ili prave ovčje vune, ljeti ćete cijeniti pidžame kratkih rukava i kratke hlače. Prikladan izbor je odjeća za spavanje od hladnog satena ili laganog i prozračnog pamuka koji vašoj koži omogućuje slobodno disanje.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-30z 30 stavke
1-30z 30 stavke