Ljetni Božić! Popusti do 80 %
Rasprodaja donjeg rublja do 80%
Povoljna pakiranja, popust do 72 %

Radije spavate u staroj majici kratkih rukava i zadignutim hlačicama, ali jednom želite bljesnuti pred partnerom? U tom slučaju obucite potpuno nove muške kratke hlače za spavanje, koje su vrlo udobne, prozračne, a opet elegantne i laskave. I ne brinite, mislimo i na prave dečke koji ne odgovaraju uobičajenim konfekcijskim veličinama. Jelovnik...

Radije spavate u staroj majici kratkih rukava i zadignutim hlačicama, ali jednom želite bljesnuti pred partnerom? U tom slučaju obucite potpuno nove muške kratke hlače za spavanje, koje su vrlo udobne, prozračne, a opet elegantne i laskave. I ne brinite, mislimo i na prave dečke koji ne odgovaraju uobičajenim konfekcijskim veličinama. Jelovnik Nedeto.hr nudi i velike pidžame i kratke hlače za spavanje, kao i XXL spavaćice.

Kako odabrati udobnu mušku pidžamu

Pri odabiru odjeće za spavanje glavnu ulogu igra njezin kroj i materijal koji se koristi. Prednost dajte širokim pidžamama s minimalnim ukrasnim detaljima, poput patentnih zatvarača i gumba, koji vam mogu izazvati neugodne modrice. Od materijala birajte prirodna pamučna ili bambusova vlakna koja će vašoj koži slobodno disati i neće je iritirati. Uzmite u obzir i doba godine. Dok ćete zimi cijeniti flanelske pidžame s dugim rukavima i hlače za spavanje, ljeti će vas pouzdano rashladiti lagane satenske pidžame s kratkim rukavima i hlačice za spavanje.

Prikaži više

Filtrirajte zadanu kategoriju

Velikost
Više... Manje
Značka
Više... Manje
Višestruko pakiranje
Više... Manje
Boja
Više... Manje
Češka marka
Više... Manje
Materijal
Više... Manje
Tip
Više... Manje
Vrsta gume
Više... Manje
ostalo
Više... Manje
Dužina gaćica
Više... Manje
filtar

Vrh

Najprodavaniji

Najbolje ocijenjeno

Najnoviji

Najjeftiniji

Najskuplji

1-25z 25 stavke
1-25z 25 stavke